„Gera Zoltán lesz a WBA Ryan Giggse”

Darren Moore, a West Bromwich Albion korábbi kiváló védője a Manchester United élő legendájához, Ryan Giggshez hasonlította egykori csapattársát, Gera Zoltánt.

Ami Giggs az MU-nak, az lehet Gera a WBA-nak

„Zoltán még hosszú ideig képes lesz játszani, mert elég jó futballista ehhez. Hasonlóképpen, mint amit Ryan Giggs tesz most a Manchester Unitednél. Mondom ezt azért, mert tudása, játékintelligenciája elég jó ahhoz, hogy ne kelljen a későbbiekben az egész mérkőzés alatt száguldoznia a pályán” – olvashatóak Darren Moore elismerő szavai az Express & Starban.

Moore 2001 és 2006 között erősítette a WBA-t, így Gera első, a klubnál töltött időszaka alatt jócskán megismerhette a „mágikus magyar” képességeit.

„Tudja, hová kell érkeznie, hogy szabad területet találjon, s azt is, hogy mit kell tennie, ha nála van a labda. E tekintetben nem sok jobb futballista van nála. Gera képes lesz még jó pár évig játszani, ahogyan Ryan Giggs is teszi” – tette hozzá a jamaicai válogatott labdarúgó, aki jelenleg a negyedosztályú Burton Albionban „levezet" egy keveset.

Mint ismert, a hamarosan a 38. életévét betöltő Giggs még most is hasznára tud lenni a Manchester Unitednak. Ha ebből indulunk ki, Gera Zoltán még sokáig oszlopos tagja lehet a West Bromnak.