MU: a legenda C. Ronaldónak adná az újra szabad 7-es mezt

Bryan Robson, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi legendás csapatkapitánya boldog lenne, ha hamarosan újra Cristiano Ronaldón feszülne a korábban általa is viselt, 7-es számú MU-mez.

ronaldo640.jpg

Antonio Valencia a szezon előtt döntött úgy, hogy megválik a korábban olyan klubikonok, mint Robson, Eric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo által viselt, ám számára nem sok szerencsét hozó 7-es meztől, és visszabújik a 25-ösbe, amelyikben egykor kiérdemelte, hogy a klub szurkolói az év játékosának válasszák.

„Szerintem Antonio nagyon becsületes döntést hozott. Lehet, úgy érezte, hogy túl nagy lelki terhet jelent számára a hetes számú mez” – mondta Robson a manchesteri klub hivatalos honlapjának, majd arról is beszélt, milyen kaliberű játékost látna szívesen a mitikus dresszben.

„Ha olyan típusú játékost tudnánk szerződtetni abba a mezbe, mint David Beckham vagy Cristiano Ronaldo, az részemről rendben lenne. Remélhetőleg ismét Ronaldo lesz az” – osztotta meg vágyait a nyilvánossággal a manapság a klub nagyköveteként tevékenykedő, de az edzői pályára történő visszatéréssel is kacérkodó 56 éves sportember.

Mint ismert, korábban pletykáltak Ronaldo manchesteri visszatéréséről, de a játékos nemrégiben szerződést hosszabbított a Real Madridnál, ahol úgy tartják: náluk is fejezi majd be a pályafutását.