2011.04.21. 00:36 focistablog

Wenger szerint még nem szállt el az Arsenal

Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere úgy véli, csapata a Tottenham elleni 3–3 ellenére sem szállt még el a bajnoki versenyfutásban.

„Nincs még vége, folytatjuk a harcot. A mentális erőnk kiváló. Kritizáltak minket sokan, de ez a csapat többet érdemel. A hozzáállásunk makulátlan volt, a játékunk és az eltökéltségünk is minőségi. A második félidőt viszont nem bírtuk végig fizikálisan, látszott, hogy kevés volt a pihenő" – nyilatkozta.

Kollégája, Harry Redknapp „valódi klasszikus derbinek" minősítette a kiváló játékot hozó rangadót.

„Nagyszerű meccs volt, és fantasztikus, hogy 1–3 után is fel tudtunk állni. Az Arsenal az első félidőben kitűnő volt, nagyon nehezen bírtuk feltartóztatni őket, de a fordulás után már nekünk akadtak jobb lehetőségeink. Egy majdnem lehetetlen helyzetből mentettük döntetlenre a meccset, és még meg is nyerhettük volna a derbit. Aki nézte a meccset, az biztos imádta. Valódi klasszikus volt" – vélekedett.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!