2011.04.23. 21:03 focistablog

Minden csapattársamnak köszönöm - Torres

A Chelsea 3–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának mérkőzésén. Fernando Torres először talált be új csapatának színeiben januári érkezése óta, a spanyol támadó első „kék mezes” góljára 732 percet kellett várni. A találkozó után Torres elmondta, mostantól kisebb lesz a nyomás rajta.

„Tizennégy mérkőzést vártam erre a gólra, ez nem olyan kezdet, amit vártam ideigazolásomkor. Nem volt könnyű, hiszen már januárban a Chelsea-hez szerződtem, de most szeretnék minden csapattársamnak köszönetet mondani, mert sokat segítettek ebben az időszakban. Mostantól kisebb lesz a nyomás rajtam” – nyilatkozta Torres a lefújás után.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!