2011.04.27. 18:12 focistablog

Newcastle: ötven percet sem játszott Ireland, s véget ért az idénye

Csupán 49 percig tartott Stephen Ireland newcastle-i szereplése a 2010–2011-es Premier League-idényben, az ír középpályás ugyanis a Blackburn elleni hét végi bajnokin elszenvedett bokasérülése miatt már nem játszhat ebben a szezonban.

Irelandet januárban vette kölcsön a Newcastle az Aston Villától, de különböző sérülései miatt csak a múlt héten, a Manchester United elleni bajnokin mutatkozhatott be a „szarkáknál". A hét végén szintén csere volt a Blackburn ellen, de olyan szerencsétlenül lépett bele egy lövésbe, hogy kiment a bokája.

A Newcastle-nak elővásárlási joga van Irelandre, de nagy kérdés, hogy ezek után él-e a lehetőséggel. A középpályás várhatóan visszatér a Villához, ahonnan azért kellett távoznia, mert rosszban volt Gérard Houllier menedzserrel. A francia azonban egészségi problémái miatt várhatóan nem tér már vissza a Villa Parkba, ami új távlatokat nyithat az ír számára.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!