2011.04.28. 18:04 focistablog

Arsenal: Henry a nyáron visszatérhet korábbi sikereinek színhelyére

Thierry Henry, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő New York Red Bulls francia válogatott támadója bekerült a július utolsó két napján esedékes Emirates-kupán részt vevő csapat keretébe, így visszatérhet korábbi sikereinek helyszínére, az Arsenal stadionjába.

Henry 1999 és 2007 között erősítette az Arsenalt, és klubrekordot jelentő 226 gólt szerzett 370 mérkőzésen. Ezalatt két bajnoki címet, három FA-kupát nyert az „ágyúsokkal", akikkel 2006-ban Bajnokok Ligája-döntőt veszített (1–2) a Barcelona ellen.

Az idén július 30–31-én kerül sor a 2007-től minden évben megrendezendő nemzetközi felkészülési tornára; a házigazda Arsenal a PSG-nek, a Boca Juniorsnak és az említett New York Red Bullsnak küldött meghívót.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!