2011.04.30. 07:59 focistablog

MU: a „vörös ördögök” állítólag Júlio Césarral pótolnák Van der Sart

Olasz lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata erősen érdeklődik Júlio César, az olasz első osztályban szereplő Internazionale brazil hálóőre iránt. A hír azután látott napvilágot, hogy a Schalke német kapusa, Manuel Neuer érkezéséről szóló információkat mindkét fél cáfolta.

 Újabb pletykák láttak napvilágot arról, hogy ki pótolhatja az Old Traffordon Edwin van der Sart a manchesteriek kapujában: a korábban hírbe hozott spanyol David de Gea (Atlético Madrid) és Pepe Reina (Liverpool) után most Júlio Césart tartják Alex Ferguson kiszemeltjének.

A 31 éves César a La Gazzetta dello Sport megkeresésére reagált a hírre. „United? Senki, még az Inter sem beszélt velem erről. Ha a jövőben a klub közölni szeretne velem valamit, akkor leülök Massimo Moratti klubelnökkel, és átbeszéljük a dolgokat. Nem értem, hogy miért kellene klubot váltanom, hiszen a szerződésem 2014-ig szól” – mondta a kapuvédő.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!