2011.05.08. 20:01 focistablog

Chelsea: Carlo Ancelotti szerint az MU megérdemli a bajnoki címet

Három fordulóval a bajnokság vége előtt a hárompontos előnnyel a tabellát vezető Manchester United hazai pályáján fogadta legveszélyesebb üldözőjét, a Chelsea-t. Sir Alex Ferguson gárdája hamar kétgólos előnybe került, és bár a második félidő közepén Frank Lampard révén szépített a Chelsea, a mérkőzést megfordítani nem tudta. Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Manchester United előnye hat pont a Chelsea-vel szemben.

„Már az első percben elveszítettük ezt a mérkőzést, olyan szörnyen kezdtünk – morfondírozott a lefújás után Carlo Ancelotti, a Chelsea olasz menedzsere. – Innen már nagyon nehéz fordítani egy ilyen találkozón. A második félidőben jobbak voltunk, és megérdemeltük volna a győzelmet, de elfogadjuk a vereséget is, mert ma az ellenfél összességében fölénk kerekedett. Az egész szezonra elmondható ez általánosságban. Megérdemlik a bajnoki címet, mi pedig ráhajtunk a második helyre. David Luizt azért szidtam le, mert nagyot hibázott az első gólnál. De nem haragszom sem rá, sem a többiekre, mert az elmúlt két hónapban mi voltunk a legjobbak a Premier League-ben. Most sem lehetett a fiúkra panasz, hajtottak rendesen. Saját jövőmről még nem tudok semmit sem mondani.”

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!