2011.09.20. 19:49 focistablog

Arsenal: az elnök szerint nincs veszélyben Arsene Wenger állása

Semmi sem fenyegeti az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger állását, legalábbis Ivan Gazidis, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő klub elnöke ezt állítja.

A jelek szerint az Arsenal vezetői nem akarják felállítani Arsene Wengert

Az „ágyúsok" 1953 óta nem rajtoltak olyan rosszul a bajnokságban, mint az idén: öt mérkőzésükből hármat elveszítettek, s egy döntetlen mellett csupán egyszer nyertek. Ezzel együtt Gazidis kijelentette: nem gondolkodnak azon, hogy menesszék a francia vezetőedzőt.

„A sorozatos kritikák és az, hogy a szurkolók sokszor idiótának nevezik, árt a futballnak – fogalmazott az egyesület elnöke. – Wenger nem lett hirtelen, egyik pillanatról a másikra rossz edző, vagy olyan szakember, akinek fogalma sincs erről a játékról. Ostobaság lenne ezt állítani."

A 61 éves Wenger 1996 óta irányítja az Arsenalt, de a 2005-ös FA-kupa óta egyetlen trófeát sem nyert a gárdával, amely a Premier League-ben legutóbb 2004-ben volt aranyérmes.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!