2011.12.09. 11:25 focistablog

Nemanja Vidics számára véget ért a szezon

Sir Alex Ferguson, a Manchester United menedzsere hivatalosan elismerte, hogy Nemanja Vidics számára véget ért a szezon. A szerb hátvéd a Basel elleni BL-mérkőzés első félidejében sérült meg súlyosan.

Vidics számára véget ért a szezon

Nemcsak a Bajnokok Ligáját, hanem egyik legjobb játékosát is elveszítette a Manchester United erre a szezonra. Sir Alex Ferguson ma sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára a Basel elleni 2–1-re elveszített mérkőzésen megsérülő Nemanja Vidics.

 

A szerb játékos teljes térdkeresztszalag-szakadást szenvedett, felépülése pedig hosszú hónapokat vesz majd igénybe.

„Ebben a szezonban már nem számíthatunk rá. Sajnos nem ért minket váratlanul, de ez nagyon rossz hír számunkra. Hétfőn találkozik egy specialistával, hogy megbeszéljék, mikor legyen az operációja. Nem szabad elsietni a beavatkozást, mert meg kell várnunk a duzzanat elmúlását” – mondta Ferguson.

Ezzel tovább sűrűsödtek a menedzser gondjai, Vidics mellett ugyanis Michael Owen, Anderson, Tom Cleverley, Dimitar Berbatov és Javier Hernández sem bevethető sérülés miatt.

 

 

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!