2013.10.03. 19:15 focistablog

Arsenal: Wenger hosszabbíthat, évi félmillióval többért

Nagyszerűen kezdte a 2013–2014-es idényt az angol élvonalbeli Arsenal. A Premier League-ben hat forduló után az élen áll, a Bajnokok Ligájában pedig két meccséből kettőt megnyert a csoportkörben. Sajtóhírek szerint pedig a jó szereplés szerződéshosszabbítást eredményezhet Arsene Wengernek, az Arsenalt immár tizenhét éve irányító francia menedzsernek.

Wenger jelenlegi megállapodása a mostani idény végén lejár, azonban ő az elmúlt hetekben többször hangoztatta, legszívesebben örökké az Arsenal kispadján maradna. Stan Kroenke, az „ágyúsok” többségi tulajdonosa is azon az állásponton van, hogy célszerű lenne meghosszabbítani Wenger lejáró szerződését.

A Daily Mail és a Daily Mirror pedig egybehangzóan állítja, hogy a francia szakember új, további három évre szóló szerződést kap hamarosan, melynek értelmében évente 500 ezer fonttal több pénz ütheti a markát, így összesen  24 millió fontot keresve a három esztendő alatt.

A két médium azt is tudni véli, hogy az Arsenal januárban ismét megkísérel szerződtetni egy csatárt.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!