2013.11.07. 19:34 focistablog

Chelsea: Eto'o megnevezte a Stamford Bridge Iniestáját

Samuel Eto'o, a Chelsea labdarúgója nosztalgiázással átszőtt interjút adott a spanyol Cadena SER rádiónak, és azon túl, hogy kellemes és emlékezetes időszaknak nevezte az orosz Anzsinál eltöltött éveket, megnevezte jelenlegi klubja Andrés Iniestáját.

„Mata egyszerűen hihetetlen futballista! A személyében egy Iniestám van itt, aki nemcsak nagyon jó futballista, hanem nagyon jó ember is – hasonlította korábbi barcelonai csapattársához Matát a nyáron a Stamford Bridge-re igazoló kameruni támadó. – Hogy akkor miért nem játszik? Nos, ez az edző döntése, amelyet nem vagyok hajlandó kommentálni..."

José Mourinho, a Premier League második helyén álló Chelsea szakvezetője a bajnokság eddigi 10 fordulójában csak hatszor küldte pályára a világ- és Európa-bajnok Matát: egyszer csereként, ötször kezdőként – utóbbi öt meccsen rendre le is cserélte.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!