2017.01.18. 14:27 focistablog

Man. City: őrült fizetéssel csábítják Yaya Tourét Kínába

Heti 430 ezer angol fontos fizetéssel kecsegtető kínai ajánlatra mondott nemet Yaya Touré, a Manchester City labdarúgója – írja a BBC.

A 33 éves Yaya Tourét már nyáron is csábították a kínai bajnokságba, de nemet mondott – mint ahogyan most is a nagyjából 145 millió forintnak megfelelő heti fizetésre.

Yaya Touré rendezte kapcsolatát Pep Guardiola City-menedzserrel, november óta újra rendszeresen játszik a csapatban, amelyhez nyárig köti szerződés.

A BBC nem írja, hogy a pénzben nem szűkölködő Kínai Szuperliga melyik csapata kereste meg az elefántcsontparti labdarúgót.

Szerződése értelmében Touré január elsejétől előszerződést köthet Európán kívüli klubokkal, de úgy tudni, élvezi az angliai futballt, és egyelőre nem áll szándékában elhagyni a szigetországot.

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!