2017.01.20. 22:21 focistablog

Liverpool: Steven Gerrard állást kapott a klubnál – hivatalos

Steven Gerrard visszatért a Liverpoolhoz! A korábbi klasszis labdarúgó februárban átveszi a klub egyik korosztályos csapatának az irányítását – jelentette be az egyesület hivatalos honlapján.

 

A Liverpool legendás alakja 2015 nyarán a Los Angeles Galaxy kedvéért és a rendszeres játéklehetőség reményében elhagyta nevelőklubját, de amikor 2016 novemberében bejelentette a visszavonulását, már lehetett sejteni, hogy rövid időn belül visszatér Liverpoolba. Erre most sor került, Gerrard februártól az egyik utánpótláscsapat edzőjeként dolgozik majd.

„Olyan, mintha bezárult volna a kör. Visszatértem arra a helyre, ahol minden elkezdődött, de a döntésemet nem érzelmi alapon hoztam meg. Nagyszerű lehetőséget kaptam arra, hogy tanuljak és fejlődjek mint edző, és ezzel egyidejűleg átadjam a tudásomat, a gondolataimat, a tapasztalatomat a fiatal játékosoknak, akik nagyon fontos életkorban járnak” – mondta Gerrard.

A 36 esztendős labdarúgó 1998 és 2015 között 710 mérkőzésen 186 gólt szerzett a Liverpool mezében, és 10 trófeát nyert a csapattal.

 

Az oldalról

Ez az oldal az angol labdarúgással foglalkozik. Itt mindent megtalálsz ami az angol labdarúgással kapcsolatos. Híreket,érdekességeket olvashatsz a Premier League-ben szereplő csapatokról és az ott játszó játékosokról. Az európai kupaporondon elért eredményekről is találsz cikkeket. Az edzői sorsokat és a lehetséges játékos átigazolások is nyomon követheted. Természetesen az angol válogatottról is találsz információkat. Jó böngészést!