Chelsea: Torres gólja erőt ad a csapatnak a hajrához - Malouda

Florent Malouda, a Chelsea francia támadó középpályása úgy véli, Fernando Torres West Ham United elleni gólja elég lendületet adott a csapatnak ahhoz, hogy megnyerje az idényből hátralévő négy bajnokiját – köztük a május 8-ai Old Trafford-i rangadót is.

A télen a Liverpooltól szerződtetett spanyol csatár a hét végén 15 órányi játék után szerezte meg első gólját a Chelsea-ben, és a West Ham United ellen megélt pillanat új erőt adott a csapatnak a hajrára.

 

„Elég megnézni, mekkora kupacot alkottunk Fernandón, ez mindent elmond az örömünkről – mondta Malouda. – Nagyon jót tett az önbizalmának, most, hogy lekerült a teher a válláról, már futószalagon termeli a gólokat, és ezzel meg is nyerhetjük a hátralévő meccseinket. Nekünk most ez a fő feladatunk, többet nem tehetünk annál, hogy megnyerjük a meccseinket. A többi a Manchesteren múlik."

A Chelsea jelenleg hatpontos hátránnyal áll a MU-hoz képest, az egymás elleni meccsük mellett abban bízhat, hogy az Arsenal vasárnap Londonban „elkapja" a kedden BL-meccset játszó „vörös ördögöket" – a „kékek" egy nappal korábban a Tottenhamet fogadják.